UCDC | Home  
INSTITUTUL DE CERCETĂRI ȘTIINȚIFICE MULTIDISCIPLINARE
„DIMITRIE CANTEMIR”

are ca obiectiv major consolidarea și dezvoltarea cercetării științifice competiționale interne și internaționale și creșterea vizibilității publicațiilor în reviste/volume de prestigiu cotate în spiritul abordării complexe a procesului de cunoaștere prin prisma celor trei poli: cercetare, dezvoltare, inovare.

Publicații:

    - Knowledge Horizons - Economics
  


Oferta de cercetare

CONTACT
Tel: +40 21 330.79.00/int. 144
Fax: +40 21 3308774
E-mail: cercetare [at] ucdc . ro


PUBLICATII

 In activitatea Universitatii noastre si a cercetarii stiintifice, un rol deosebit incep sa aiba publicatiile proprii. In continuare vom prezenta sinteze legate de fiecare dintre aceste publicatii. In alta ordine de idei, Analele universitatii cu specific pe facultati se perfectioneaza continuu si incep sa reprezinte o baza pentru schimbul de publicatii.

ISSN: 2066-1061 este un varf de lance al spiritualitatii din Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” si nu numai, prin publicarea celor mai bune rezultate ale cercetarii stiintifice individuale si colective ale cadrelor didactice proprii, cu deschidere spre celelalte universitati din tara si strainatate. De asemenea, revista isi propune sa fie un forum de informatii si idei din teoria si practica cunoasterii, din toate domeniile de activitate, cu preponderenta din cercetarea actuala inter si multidisciplinara, de inovare si de aplicativitate.

  Consiliul stiintific si Colegiul de redactie, din randul unor reputati profesori din Romania si de pretutindeni, reprezinta o premiza de atingere a unei calitati inalte a revistei si, in acelasi timp, o garantie in selectarea materialelor spre publicare.

Opiniile exprimate in articolele publicate apartin autorilor.
Revista apare in limba engleza.


Revista GEO–CARPATHICA

Revista GEO – CARPATHICA (ISSN 1582-4950), este o publicatie stiintifica universitara, cu un colectiv redactional valoros. Aceasta revista se constituie intr-un mesager veritabil al creatiei si productiei stiintifice a cadrelor didactice din mediul academic, atat din tara cat si din strainatate. Inca de la aparitia revistei, aceasta a reunit articole si studii interesante si valoroase, atat prin continutul
Incă de la apariția revistei, aceasta a reunit articole și studii interesante și valoroase, atat prin conținutul

academic cat si prin actualitatea temelor prezentate, adresandu-se deopotriva cadrelor didactice, cercetatorilor, doctoranzilor, masteranzilor, studentilor, altor personalitati din domeniu, organizatiilor non-guvernamentale si civice cat si oricaror altor persoane interesate de problematica abordata de aceasta revista.

            
Copyright © 2016 Toate drepturile rezervate Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir"